Egen hjemmeside

Egen hjemmeside

Hvorfor lage din egen hjemmeside?

Mange benytter seg av sosiale medier som facebook, myspace osv for å vise frem det de måtte ønske. Det eneste med disse er at det ikke blir noe særpreg over de. Alle sosiale nettsider har ferdigoppsatte maler slik at det meste er ofte likt andre sine sider. Det er selvfølgelig fint med disse gratis sidene, men det er noe spesielt med en egen nettside. Man kan lage den akkurat slik man vil. Bestemme utseende, innhold osv.


Ved å lage din egen hjemmeside kan du presentere deg for verden og de rundt deg slik du måtte ønske. Legger du ut for eksempel din cv/portefølje, er faktisk muligheten for at din fremtidige arbeidsgiver kontakter deg via siden. I dag leter de fleste arbeidsgivere etter potensielle ansatte i stor grad på nett, hvem hadde trodd det? En god presentasjon av hva du har gjort, jobbet med kan være inngangen til et jobbintervju.


Med en egen hjemmeside kan du treffe mage likesinnede, hvordan?

Du legger til et forum på hjemmesiden din. Der kan du starte samtaler og diskusjoner innenfor dine interessefelt. Her kan din personlige hjemmeside fort føre til at du oppnår kontakt med likesinnede mennesker med samme interesser fra hele verden.


Kunne du tenkt deg din egen hjemmeside, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden