God webdesign

God webdesign

Øk websidens popularitet med bruk av god webdesign.

Her kommer noen tips.


1. Oversiktelig wedesign

Sørg for og lage en ryddig og oversiktelig side. Fokus på dine tjenester og budskap er viktig at kommer godt frem. Besøkende setter pris på og kunne navigere lett rundt på siden din. På alle sidene er det fint med en link som kan sende folk til startsiden, mange som kan gå seg vill.2. Farger

Ønsker du en side som skal gjenspeile god webdesign, spiller fargene en viktig rolle. Har websiden din kjedelige farger, kan mange fort syntes at siden også er kjedelig. Her er det viktig og prøve seg frem, tenk litt på hva du selv syntes ser bra ut. Forskjellige farger passer til forskjellige sider, bruk fantasien.


3. Innhold

God webdesign trenger godt innhold, uansett hvilken sjanger websiden din faller under. Sørg for å ha godt og variert innhold på siden din. Det hjelper lite med bra webdesign visst innholdet ikke er godt nok.


4. Oppdater

Oppdater siden din med jevne mellomrom. Folk kommer oftere tilbake til en side der innholdet fornyes fremfor en side som alltid ser lik ut. En levende side representerer god webdesign.


5. Sitemap

Det er meget viktig med en sitemap slik at søkemotorene kan lese alle sidene på nettstedet. Mange besøkende er vant til å bruke sitemap til og navigere med.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden