Internett Markedsføring

Internett markedsføring

Hva er internett markedsføring?

Internett markedsføring er et hjelpemiddel for å reklamere og promotere en organisasjon ved å bruke online media verktøy.Muligheter

Det er mange veier å gå hvis man ønsker og markedsføre seg på internett. Noen eksempler; hjemmeside, e-post markedsføring, blogger, søkemotor markedsføring og affiliate markedsføring.

Ønsker du å markedsføre dine tjenester online, er det mange som kan hjelpe deg. Det finnes søkemotorer som promoterer dine tjenester da andre søker på det du har å tilby. Søker du f.eks på ordet bil, får du mange resultater.

De øverste resultatene, ofte sponsede linker, er firmaer/organisasjoner som har betalt søkemotoren for å komme opp da man søker på ting relatert til bil. Dette er noe man kan gjøre i det fleste sjangerer.


De fleste firmaer/organisasjoner har ofte en hjemmeside

Jeg tør påstå at de fleste firmaer som ønsker å lykkes burde ha en nettside, med tanke på trenden folk har for å finne tjenester de ønsker ved å bruke internett.

En hjemmeside er et godt verktøy for å markedsføre seg på internett. Her kan man til en hver tid oppdatere sine tjenester og tilbud.


Reklame

Mange kjøper også reklame hos andre nettsider for å få markedsført seg på internett. Det finnes mange nettsider som gjerne skriver litt om deg/ditt firma mot betaling.

Har du planer om å bruke penger på internett markedsføring, er det lurt å ha planen klar. Få frem så tydelig som mulig hva det er du ønsker at folk skal kjøpe hos deg. Kontakt forskjellige aktører og undersøk priser samt hva de kan tilby. Spør gjerne på hvilken måte dine tjenester vil bli bedre sett dersom du benytter deg av deres.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden