Lage hjemmeside

Lage hjemmeside

Hvilken type hjemmeside er det du trenger?

Har du planer om å lage hjemmeside, er det lurt med litt reaserch før du setter i gang. Sett deg ned med pen og papir og skriv ned alt du tenker på. Planlegging er veldig viktig slik at utfallet blir mest mulig likt det du tenkte deg.

Da du har skrevet ned en plan for hjemmesiden din, må du skaffe deg et domenenavn.Domenenavn

Ønsker du mest mulig trafikk til siden din er det et par ting som er viktig å tenke på med tanke på valg av domenenavn. De fleste søkemotorer vektlegger nøkkelord i domenenavnet. Skaff deg et domenenavn som er relevant med tanke på innholdet på siden din.


Lær deg litt om hvordan søkemotorene fungerer

Klarer du å lage hjemmesiden din mest mulig søkemotorvennlig, er det stor sjanse for at du kommer høyt opp på resultatlisten da folk søker etter det du har på din hjemmeside. Det kan være lurt å undersøke andre sider som omhandler det samme som din. Da klarer du å danne deg et bilde av hva som burde være med på siden din. Det som kanskje er aller viktigst når du skal lage hjemmeside, er å optimalisere nøkkelordene dine på siden. Undersøk om du kjenner noen som behersker denne kunsten, eller ta kontakt med et firma som kan hjelpe deg.


Sagt enkelt

- Søkemotor vennlig.
- Relevant domenenavn og innhold.
- Effektive nøkkelord.
- Optimaliser siden.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden