Raskere Pc

Raskere Pc

Hvordan få raskere pc?

Under er det noen enkle tips som man kan benytte for å få en raskere Pc.


Oppgrader RAMen (bytte internminnekort)

RAM er vanligvis referert til som minne selv om andre typer minne kan eksistere i en datamaskin. Hvert hovedkort støtter bare en viss rekkevidde av minne typer i visse kombinasjoner så alltid sjekk med hovedkort produsenten før du kjøper.Slette programmer du ikke bruker

Her er det smart å benytte seg av legg til / fjern programmer. Denne muligheten finner du i Windows kontroll panel. Ofte starter flere programmer da du setter på din pc, gå inn på innstillinger og skru av dette for de programmer det gjelder.


Diskfragmentering

Kjør igjennom funksjonen diskfragmentering, denne finner du ved åpne programmer og så trykke på vedlikehold.


CCleaner

Få raskere Pc med programmet CCleaner. Brukes til å optimalisere datamaskinens ytelse og renser registret på din pc. Programmet finner du her, download.cnet.com/ccleaner/3000-2086_4-10315544.html


Antivirus program

Innstaller et Antivirus program som fjerner spionprogram og virus. Virus å liknende er ofte hovedgrunnen til at en pc er treg. Les mer om antivirus program.


Hold deg oppdatert

Oppdater de programmene du bruker. Ofte kan man velge automatisk oppdatering på de fleste programmer. Uansett smart på å gå igjennom innstillinger og se til at programmet er oppdatert.


Tømming av ubrukte filer

Tømme temporary Internett files. Dette gjør du via verktøylinjen som ligger i internett explorer.

Tømme sendte og slettede elementer i outlooken. Ingen vits at disse tar opp unødvendig plass på harddisken.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden