Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

Stort sett alle nettsted eiere og de som er i gang med utviklingen av en webside ønsker masse trafikk til siden sin. Det hjelper veldig lite om du har en flott webside dersom ingen besøker den.

Er det to forskjellige personer som driver innen samme bransje og begge lanserer hvert sitt nettsted, er det den som har den best søkemotoroptimaliserte websiden som får mest besøk av aktuelle klienter.

Dersom du er i fasen ved å etablere et nettsted, ønsker mer trafikk til en eksiterende side, hør med din webdesigner/utvikler om de har noen gode seo referanser. Dette er meget viktig.

Noen konkrete tips.Domenenavn

Skal du lansere en side som skal for eksempel selge blomster, må du passe på at domenenavnet er relevant i forhold til innholdet på siden. Ikke kall den Gunnvors hjemmeside eller liknende.

I et slikt tilfelle lønner det seg å finne et domene navn som er så likt ordet blomster som mulig. Her kan du enten få et webdesign firma til og hjelpe deg, eller du kan prøve å søke deg frem til et godt domenenavn på egenhånd.

Dette kan du for eksempel prøve ut hos www.uniweb.no.


Titler på siden

Øverst på alle websider ligger det en tittel. Her må du også legge inn relevant informasjon, da er det større sjanse for at siden din blir funnet og godt optimalisert.

For eksempel siden som inneholder blomster til bryllup, kan man optimalisere med frasen bryllups-dekorasjoner eller Blomster-til-bryllup.

Gjør du dette på alle sider, er sjansen stor for at du får trafikk til siden din. Husk å optimalisere så relevant som mulig.


Sitemap

I tillegg til alle sidene du har på webområdet ditt, er der smart å inkludere en sitemap. Dette er en side som linker direkte til alle områdene på websiden sin. Denne vil hjelpe søkemotorene med og finne alle sidene dine.


Dette er en lettversjon angående søkemotoroptimalisering.


Ønsker du svar på noen konkrete spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss. Vi kan hjelpe deg med å skaffe trafikk. Kontakt oss.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden