Tjene penger

Tjene penger

Hvordan tjene penger på nett?

Med dagens muligheter og teknologi er det mange som ønsker noen tips for hvordan de kan tjene en slant på internett. Vi skal ta for oss et par hovedgrupper nedenfor.Tjene penger med Google Adsense

Har du et nettsted eller kanskje en blogg er adsense en fin og enkel mulighet for å tjene penger. Registrer en gratis konto hos Google: www.google.com/adsense. Her vil du få en meget grei instruksjon steg for steg.


Hvordan tjener man penger på dette?

Når siden er oppe, limer du inn et reklamevindu etter ønsket størrelse. Den du ser på høyresiden på denne siden er et eksempel på hvordan det kan se ut. Det fine med denne tjenesten er at Google leser innholdet på siden din og plasserer automatisk relevante annonser på siden. Omhandler siden din for eksempel kaker, vil relevant informasjon om kaker dukke opp i reklamevinduet og du vil tjene penger hvis besøkende klikker på disse. Husk å les Google´s retningslinjer godt.


Tjene penger med affiliate markedsføring

Hva er affiliate markedsføring? Affiliate markedsføring er en online annonseringskanal der annonsører (nettbutikker som selger varer eller tjenester) betaler utgivere (uavhengige parter som markedsfører deres produkter) bare for resultater.


Hvordan tjene penger på dette?

Har du for eksempel en nettside som omhandler bøker, kan du tjene litt penger ved å vise en reklame fra en online bokhandler. Her får man eksempelvis betalt når besøkende navigerer fra din side til bokhandleren og foretar et kjøp. Det er hva besøkende gjør på sidene du henviser til som er gjeldene for om du tjener penger. Det er lurt og sjekke hvilke muligheter som ligger hos de aktørene du eventuelt ønsker å gjøre en avtale med, siden disse ofte varierer. Har du et seriøst nettsted med godt innhold og bra trafikk, er dette en bra mulighet.


Tjene penger med personlige egenskaper

Hvordan tjene penger på dette?

Her gjelder det rett og slett og markedsføre seg selv. Er du for eksempel flink til å skrive taler, tekster, osv kan du etablere et nettsted og tjene penger ved å gjøre dette for de som ikke er like flinke som deg. Har du kompetanse innenfor eiendom, kan du selge besøkende din kunnskap. Lag for eksempel en nedlastbar e-bok som koster litt, eller tilby personlig hjelp ved et prosjekt. Mulighetene er mange.


Er du dyktig til å fotografere dyr? Her kan to på lik linje kunne klare å tjene penger ved å tilby det du kan. Lag en nettside der du tilbyr å fotografere dyr i nærområdet. Vis frem tidligere jobber eller en portefølje. Generelt gjelder det å tilby andre det du har over gjennomsnittet kunnskap om og egenskaper du besitter. Den viktigste faktoren her er å få trafikk til siden, det kan du lese mer om i vår artikkel om søkemotoroptimalisering.


Ønsker du tips til et eventuelt prosjekt, ikke nøl med å kontakte oss. Du er din egen lykkes smed. Lykke til!


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden