Vi har testet iPad 2

Vi har testet iPad 2

Tilgjengelighet

iPad 2 har vært tilgjengelig i Norge godt over ett halvt år nå og det er ca. 3-4 uker leveringstid på Apples lekre enhet.

Bestiller du fra Apple Store kan du også få din egen personlige iPad gravering, som gjør at din iPad 2 skiller seg ut.

iPad 2 får du enten i sort eller hvit utgave og kan bestilles med Wi-Fi eller Wi-Fi + 3G, i størrelsene 16, 32 eller 64 GB.Utseende

iPad 2 er utrolig lett og behagelig å holde i og er som vanlig med apple sine enheter også pen å se på. Bilder ser flott ut med oppløsning på 1024 x 768 bildepunkter.

Det innebygde tastaturet er kanskje for noen litt lite, men det responderer kjapt og er du vandt med Touch-metoden skal det ikke mye innjustering til før du har det på gli med skrivingen.


Nettbrett

iPad 2 er utrolig brukervennlig som nettbrett og fantastisk å surfe på med sin 9,7 tommer Multi-Touch widescreen skjerm, LED-belysning og IPS-teknologi.

Lekker oversikt over kalender, dine notater og kontakter.

Apper som Twitter og Facebook fungerer og ser perfekt ut på iPad 2.


Vurdering

Liker du å surfe på nettet, lese bøker, aviser eller magasin digitalt, er iPad 2 desidert noe å invistere i. En god erstatter for laptop.

Eneste skuffelsen med iPad 2 er kanskje at den ikke har retina display. Men dette kommer kanskje på iPad 3 som ventes en gang i 2012?


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden