Vi har testet iPhone 4

Vi har testet iPhone 4

Tilgjengelighet

iPhone 4 er fortsatt vanskelig å få tak i siden det er så stor etterspørsel verden over. At Steve Jobs og Apple i det hele tatt har fått sendt over et parti til lille Norge er fantastisk. Men det vil desverre ta opptil flere måneder før de fleste norske kunder kan holde i sin første iPhone 4. Vi i Creative Designs har vært så heldige å få tak i en iPhone4 32GB som vi skal vurdere i denne artikkelen.Utseende

iPhone 4 er utrolig lekker, både å holde i og se på. iPhone 4 har en skarp og behagelig retina skjerm som er det siste innen skjermteknologi. Alt på iPhone 4 ser vel gjennomført ut; med behagelige volumknapper, en genial volum av/på bryter, klar høyttalerlyd, sin elegante form, tyngde som preges av kvalitet og 5 megapiksler kamera som det er 2 av.


Telefon

iPhone 4 er behagelig å snakke i og har en lett tilgjengelig funksjon for å sette den i flymodus når du er ute å reiser. Hvis du abonnerer på Apple sin tjeneste MobileMe har du stålkontroll på hvor din iPhone 4 befinner seg til envher tid, dersom du skulle være uheldig å miste den. Du kan også sperre telefonen fra en hvilken som helst datamaskin med nettverk og skrive en beskjed om hvor du befinner deg.

Synkronisering av kontakter er fort gjort på iPhone 4 ved å koble den til MACen din. Det er veldig lettvindt og brukervennlig som det pleier å være med Apple sine produkter.


Vurdering

Har du lyst på en ny flott telefon som er enormt stabil og veldig brukervennlig, anbefaler vi å kjøpe iPhone 4.


Les våre artikler:


Tilbake til hovedsiden